Klokreparatie Hagen

maakt de tijd voor u

LinksNieuws

Er zijn momenteel geen berichten.
Gastenboek 

Gastenboek

Theo de Bot
08-06-24 13:40:59
In april mijn oude scheepsklok afgeleverd voor revisie en onderhoud.
Dat had wel tijd nodig maar als hij dan klaar is in mei dan is dat het lange wachten zeker waard. Hij ziet er weer mooi uit en blijft nu al weer weken goed lopen.
Ben je op zoek naar een vakkundig reparatieadres voor je bijzondere klok, dan ben je bij Klokreparatie Hagen aan het goede adres. Eén aanbeveling waard!
Tom Hulsman
18-01-24 16:10:17
Ik heb een oude klok (1928) van de Amsterdamsche School en deze liep op een gegeven moment niet meer goed.
Bij Raymond Hagen gebracht en hij heeft deze klok weer geheel gereviseerd: hij loopt en slaat weer prachtig en ziet er ook weer geweldig uit. En dat alles voor een zeer, vooraf afgesproken, aanvaardbare prijs.
Dus heb je een uurwerk dat nagekeken dient te worden: Bij Raymond Hagen bent u zeker aan het juiste adres!!
Frans Van Kronenburg
01-12-23 14:58:33
Onze antieke comtoise had 8 jaar stil gestaan toen wij hem bij de heer Hagen brachten.
Nu loopt hij weer als een zonnetje, geheel gereviseerd en in oude glorie hersteld. Bij ons thuis opgehangen en gecontroleerd of alles het goed deed. Goede uitleg en advies.
Een top klokkenmaker die ik iedereen kan aanbevelen.
Arie Jongejan
26-08-23 13:36:22
Nadat ik zelf het batterijtje van mijn polshorloge had vervangen, kreeg ik daarna op geen enkele manier de kastdeksel meer geplaatst. Ten einde raad naar Remon Hagen gegaan, die het zelfs in zijn vakantie, weer keurig voor mij in orde heeft gemaakt. De volgende keer toch maar direct bij hem laten vervangen en de kosten? Servive van de zaak!!!!
Caspar Teeuwen
15-07-22 18:35:16
Remon is een absolute vakman! Ik kreeg goed advies, duidelijke uitleg en vakwerk. Antieke klok heeft hele grote revisiebeurt gekregen en loopt weer top. Aanrader!
Tonen: 5  10