Klokreparatie Hagen

maakt de tijd voor u

Remon Hagen

Als kleine jongen vond ik het al fascinerend dat een wekker met enkele raderen op elk gewenst moment de juiste tijd aan kon geven en ook nog een signaal wanneer je wakker moest worden. Ik haalde toen al uurwerken uit elkaar om de techniek erachter te kunnen doorgronden. Toen ging het weer in elkaar zetten nog niet zo goed. Hier wilde ik meer over weten. Zodoende ben ik de uurwerkmakersopleiding gaan volgen aan de Vakschool in Schoonhoven. Hier ben ik in 1992 afgestudeerd als uurwerktechnicus. Maar toen begon het pas. Je leert het natuurlijk pas in de praktijk en kennis en ervaring bouw je op met de jaren. Gewerkt bij verschillende juweliers en antiekzaken. Hier heb ik mijn kennis en vaardigheid verder ontwikkeld. Jaren later heb ik de stap genomen het vak in eigen beheer uit te oefenen. Het geeft mij iedere keer weer voldoening als een klant met een tevreden gevoel weer van zijn uurwerk mag genieten.

Vakbekwaam en gedreven

  • meer dan 30 jaar ervaring
  • prijsopgave vooraf
  • deskundig advies
  • 3 jaar garantie (m.u.v. veerbreuk)