Klokreparatie Hagen

maakt de tijd voor u

LinksNieuws

Er zijn momenteel geen berichten.
Gastenboek 

Gastenboek

Pieter de Vries
20-01-21 20:36:45
Remon heeft me keurig en deskundig geholpen om onze antike klok te herstellen. Eerder bij een andere reparateur had men meer kwaad dan goed gedaan, maar Remon heeft dit prima hersteld. Prijsopgave vooraf.
Jip Ramakers
08-01-21 21:20:38
Via het Horlogeforum, op zoek naar een klokkenmaker dicht bij mijn woonplaats, kwam ik bij Remon Hagen terecht. Ik had een saffierglas met anti-reflectielaag gekocht voor mijn Hamilton en zocht een vakman die hem kon plaatsen, alsmede een druktest uitvoeren op waterdichtheid.
Dhr. Hagen bood aan dit voor een schappelijke prijs te doen, en de druktest was service van de zaak! Een ongelukje zit in een klein hoekje en bij het plaatsen van de schroefkap brak de kroonstift af. Dhr. Hagen heeft daarop op eigen kosten een nieuwe, originele kroonset besteld en geplaatst, alsmede de pakking vervangen en op waterdichtheid getest.
Het eindresultaat mag er zijn: een prachtig nieuw glas op mijn mooie horloge. De service is gewoon goed te noemen. Ik zal zeker overwegen om terug te komen tegen de tijd dat het uurwerk onderhoud nodig heeft.
Henk en Elly Ootjers
20-10-20 19:57:53
Wij kochten ter gelegenheid van ons huwelijk in 1967 een wandklokje. Na vele jaren wilde het niet meer lopen. Wij lieten het maar hangen, het is immers een monumentje, tot wij op het idee kwamen van reparatie. Maar zo'n oud klokje........... -Via google kwamen we bij Remon terecht. "Ik wil het wel proberen", zei hij. Na ca. twee weken konden wij het klokje ophalen: prachtig gerepareerd en gerestaureerd.
Redon, hartelijk bedankt voor het verricht werk.
Frans van Bendegem
20-06-20 11:36:58
Remon is een uurwerkmaker met passie. Wij hebben een wat oudere klok en een polshorloge, waaraan wij persoonlijke waarde hechten, ter reparatie en schoonmaak aan deze vakman toevertrouwd. En met succes. Klok en horloge weer als vanouds.
Tonen: 5  10